2008

Den tredje April tvåtusenåtta träffade jag en kille, just den stunden betydde han ingenting för mig. Men på kvällen ändrades jag helt, jag hade blivit kär på riktigt jag hade sån konstig glad känsla såfort det kom ett enda sms från han..Det hände att jag bara sa jag älskar dig första gången under ett sms.
Av att bara titta på han, rös man till av kärlek Just den tiden var jag grymt kär. Varje gång han log eller skrattade fick jag en varm känsla i kroppen, när han kramade om mig blev jag som spagetti i benen jag smälte verkligen.
Jag var bara tretton den tiden och han var sjutton och jag skämmdes över att berätta det så jag ljög redan då att jag var femton år och han gick på det. Första dagen vi träffades var den 3 april.. och vi blev tillsammans samma dag. allt skit du & jag gått igenom och ändå fortfarande vara tillsammans!
Har aldrig haft ett långt förhållande förrut men nu har jag ett med en skönhet.
Jag älskar dig nu och föralltid, du är den i mitt liv det är du som jag vill vara med så länge det bara går.
Jag älskar att jag kan vara mig själv med dig det känns underbart, du har sett mig i dem värsta dagarna men ändå accepterat det. Du har sett mig ledsen och förbannad, dom gångerna jag gått över gränsen.. men du ändå förlåtit mig, alla gånger jag svikit dig men du ändå har förlåtit mig det är äkta.
Du vet vem jag var då, och du vet vem jag är nu.
Allt blir bara bättre och bättre.
Och vi hoppas våran lilla dröm slår in någondag.. eller?

RSS 2.0