Snart skiner jag.

Jag jobbar med mig själv varje dag, jag försöker handkas med alla känslor som kommer fram så gott jag kan.
Här är några exemplar på vad jag har förbättrat mig på.
 
1. Jag har inte skadat mig själv på jag vet inte hur länge nu, jag skulle aldrig avsiktligt skada min kropp för att jag mår dåligt någonsin igen. Det spelar ingen roll hur dåligt eller lågt jag sjunker i livet.
 
2. Jag dricker inte alkohol på skadliga nivåer, jag har med kort varsel lärt mig att inte dricka varje dag. Lärt mig att kunna dricka MED måtta när jag väl dricker! Ha.. det trodde jag då aldrig att jag skulle lyckas göra. Försöker egentligen att undervika två dagars drickande på sträck eftersom jag lätt då kan känna sug på vardagarna.
 
3. Drogfri.. det absolut känsligaste jag vet. Jag kan inte beskriva efter alla dessa dagar, månader, år hur jävla lycklig jag är just nu av att inte bruka något längre. Tänkte skriva ett enskilt inlägg av detta längre fram när jag samlat mod, det har kort sagt varit som rysk roulette för mig.
 
4. Mitt psyke och mående har varit en bergochdalbana så länge jag kan minnas, men nu känns det som om JAG har kontroll över mig själv på ett helt annat sätt än tidigare. Jag kommer alltid vara jag, med mina diagnoser.
Men nu känner jag mig så klar att jag faktiskt vill börja jobba.
 
--
 
Jag vill leva igen. Vilket jag ska börja göra.
 
-
En gammal bild från den bästa resan i mitt liv!
 

RSS 2.0