Orättvist liv

Tror jag tar livet av mig snart.

Skit bajs.

Bajs.

Haha jaja, vaknade för en halvtimme sen och nu ska jag fixa till håret för att sen åka iväg på möte med komunen. TRÅKIGT.
Hörs senare, puss.

Skulle aldrig vara tillsammans med någon som är mer än ett år yngre än mig..

haha kunde inte låta bli..



Jag kommer sakna dig så jävla mycket babe!

Min älskade bästavän åker till Grekland inatt och jag kommer inte få träffa henne på tre fucking månader.
jag skjuter mig.

JAG KOMMER SAKNA DIG!









Mys.

I lördags så träffade jag Alicia, vi drog hem till Mia, drack cider och halsade vodka. Drog ner på fyllan och käkade på mcdonald's. Helt plötsligt så skulle vi på fest i Orminge så vi tog taxi från söder ut mot Nacka, träffade massa mysiga människor och vi var där till halv tre på natten. Bussen hade tyvärr gått redan såå.. vi fick gå till alicia och tro mig, det tog oss en och en halv timme haha!

Sov kvar och vi vaknade vid tio tiden, gick upp och gjorde mat haha. Tonfisk, våran specialitet.. och sen stekte vi hårt på hennes trädgård. Sjukt härligt väder var det iallafall.
Lite senare under dagen träffade jag Teresa och hennes ex William och vi drog iväg till Hornstull, solade och tog faktiskt första doppet. Sjukt jävla häääärligt må jag säga haha.


jag kan inte bry mig mindre om er två.

föräldrar?
snarare två värdelösa alkoholister.

Nu bryts kontakten för gott.

.

Igår var jag på möte med BUP igen, jag tycker inte riktigt om det jag hör vill säga. Soc kanske blir inblandade, men det skiter jag fullständigt i.
Tar upp det senare.

Lite senare under dagen så åkte jag och shoppade lite snabbt i nacka forum, köpte bland annat två klänningar, tights, hårborste och ett graviditetstest som lyckligtvis visade negativt. Låg och solade på balkongen en halv timme fick självklart bränna. EHEHE.
Sen åkte jag in till stan och träffade mysiga Teresa och Maria (hennes bästa vän.) Super go tjej!
Vi satt på ett cafe på kvällen och snackade massor, sen blev vi as sugna på att dra ut på krogen så vi satt och sminkade oss mitt i stan, men vi sket i det. Vi gcik runt på stan och hade rätt kul ändå.

Tänker på hur jävla törstig jag är nu bara, så förbannat sugen på cider. tycker min älskade lurv ska vakna och kommmaaaa nu.
Aldrig känt så stort sug på alkohol någonsin tidigare haha!

Här är en bild på fina maria och teresa!


Tänker på dig.

När jag bor hos mormor så pratar hon vardagligen om Özkan, det är rätt tungt att lyssna på det. Mer tankar flyger runt i mitt huvud.
Om ca en månad är det 5 år sen du försvann från oss & saknaden är otrolig.

Jag saknar dig.

Favorit låtar.





Kan inte låta bli haha!



Nu är livet mer än okej.

Jag är lycklig för det jag har.
Så tacksam!



bonnie bebis.

KPCFDSOJB!

Så jävla löjliga är dem på BUP, det är allt jag har att säga.
Fick något mongo papper där jag ska skriva ner timme för timme vad jag gör och hur jag mår. VEM i helvete orkar det?

Fuck that shit.
Inte nog med det att min psykolog tycker att hon har rätt att *säga* vad hon tror. Ja att jag har ADHD eller en instabil personlighetsstörning och när jag kommer på Vuxen psykriatrin så ska jag få en bedömning där. Jag vet att jag inte har ADHD!
Åh vad jag blev förbannad, och dessa blickar. ATT TITTA HELA TIDEN. Slösar en timme av mitt liv att sitta där och fucking dö.
Fråga mig skumma frågor som:
Har du någonsin känt att du är utanför din kropp eller vaknat upp och inte vetat vart du är?
Vad jag tycker om seperationer och hur jag känner inombords. blablablabla.

Arbetsförmedlingen gör mig så sur, inte ett piss händer. Släpade ditt mitt arsle och jag fick ingen vidare hjälp, ett tack och adjö för att jag inte hade ID med mig. Pussy:s.
Imorgon ska jag dit igen, och på tisdag ska jag till Bup igen.
Suck. Enformigt liv.

När min pappa väl frågar mig om det är något, att jag låter nere så svarar jag som ALLTID. Att det är lugnt, jag kan inte öppna mig. Jag blir tokig. Nu ska jag sätta mig ute i solen och ta en cigg.
Bloggar sen.



Livet är ok, inlägg imorgon.

Livet är okej, jag mår helt okej. Trotts att min pappa ligger inlagd på psyk igen. Få se vad jag gör idag, blir uppenbart att vara med Teresa och hennes kompis.

just nu vill jag bara gråta

jag vågar inte ens säga till dig att jag mår dåligt längre.
du frågar varför och jag vet inte varför. då blir jag frustrerad.
jag är sugen på att göra illa mig igen. är inlåst. jag förlorar dig.


-
du är en psykopat. du är en alkoholist, kleptoman, mytoman. du förstör allt. du säger att allt ska bli bra men det blir inte så. du dödar mig. du bryr dig inte ens om jag skulle säga det för sån egoist du är finns inte.


ja, mitt sug efter rakblad är så jävla hemskt. jag vill gråta. inte bli arg. men jag vet inte vad jag ska göra. jag tappar snart kontrollen.


Har gjorrt något riktigt dumt.

Ingen aning om vad som händer nu.


Ligger i sängen och mår iiillla.

Aldrig alkohol igen hehe

LMFAO imorgon.

Än sålänge så åker jag Teresa och några tjejkompisar till henne, jag vet att många av mina kompisar också ska dit imorgon, speciellt min bästa vän.
Taggar galet!

Sommar.


2 Maj.

Hej fina människor. ♥

Jag har knappt haft tid för att blogga men tro mig, jag har saknat det. Har behövt också för den delen men ändå inte haft den chansen, mycket har hänt, inget internet. Ingen ork.
Då kan man ju undra vad jag har gjort dessa dagar..

Vi kan ju börja med att jag var hos BUP i April och fick träffa min psykolog. Fick fylla i massa formulär om min ångest och hur jag har mått dessa veckor. Saker jag kan försöka pröva att göra för att inte göra mig själv illa. Sen fick jag hem ett tidsschema, jag skojar inte när jag skriver att jag ska fylla i varje timme vad jag gör och hur jag mår.
Sen ska vi göra upp en plan, göra en bedömning osv. Jag får ju bara gå kvar tills jag är 18, det vill säga 3 månader och efter det blir jag skickad till Unga vuxna för en längre behandling, uppenbarligen kommer jag få börja på DBT där.
Jag ska dit igen den sjunde, därför struntade jag i att åka med min pojkvän hem.
Btw så var ju Jesper här men tanken är jobbig, tanken är jobbig att min mamma aldrig var hemma, att det aldrig fanns mat. Att det som stod i kylen var alkohol, att hon kom hem full 7 dagar på rad.
Nästa gång blir det att bo hos pappa..

Arbetsförmedlingen har bara sugit pung, ska dit igen den 9. Vill bara skjuta mig typ.

Ska uppenbarligen vara med på en statistroll på expert reklamen, inte säkert men få se.

Och till mitt mående nu då..
Det går fort upp och lika snabbt ner. Jag har haft riktigt vidriga utbrott, bettet mig illa, slagits och skurit mig.
Har feta blåmärken efter självförsvar vill säga. Men whatever.
Bråkat med mamma, hon ringde upp pappa på fyllan: * Du ska bara se hur självdestruktiv hon är, det är läskigt*.
Knuffade till henne, spottade på henne, skrek på henne, blev sams med henne,blev smått osams med Mia,  bor permanent hos mormor, börjar komma överens med pappa bättre,. Efter att han försökte ta sitt liv så börjar han komma upp på fötter ( hoppas jag verkligen. )
Jag vill inte att han ska dricka lite kraftigt som förut, det förstör hans liv.
Jag vill försöka ta mig uppåt igen, inte göra illa mig, dra ner på utbrotten..
Jag är så jävla stark egentligen, det vet jag. Jag har mer vett än såhär. Jag kan klara det här.
Jag har en underbar mormor, vänner och den bästa killen någonsin..
Hur skulle jag klara mig utan er?



Snabb uppdatering.

Uppdaterar imorgon med datorn. Ligger för tillfället i sängen och är grymt ångest fylld. Fick den värsta attacken någonsin för någon dag sen, skar upp hela armen. Går för tillfället på Lergigan, ångest dämpande som jag fick utav Mia. Blir så trött av att äta dem men även det bästa för tillfället. livet är kämpigt just nu.

RSS 2.0