Godmorgon.

Vill bara säga att.. Gymnasiet suger punfitta.
Tänker hoppa av.

Ska köpa Ugg:s och en skjorta idag!

Eller ja.. något liknande såhär hade jag tänkt..



Piercat medusa!

Lägger upp en bild lite senare, eller någon dag i veckan.. har fläskläpp nu alltså.

Tack till världens bästa Jawa som gjorde det på mig!


Svar ang Risinge.

du bodde på utredningen va?
jag bor på risinge just nu men vart flyttade du efter de?

Innan jag kom till Risinge så bodde jag på en p12a med ett LVU, lövsta skolhem. Efter det så bodde jag på utredningen på risinge och fick så smånigom ett SOL istället.. Katarina (Som är chef) ville aldrig att jag skulle få flytta hem efter utredningen utan ville placera mig hos en fosterfamilj, men jag stod fast vid att jag ville hem.. OCH efter mycket tjatande så fick jag flytta hem.

Hoppas du har det bra där borta iallafall, jag gillade aldrig det stället.


Döda mig.

Jag vill inte leva.

Varning för starka bilder. / * Kampen.

(Jag kan börja med att varna känsliga läsare för bla *starka* bilder) Ni som inte tål blod, bör absolut inte kolla.. Och som jag alltid har sagt är.. det här är min blogg, mina känslor.. Om jag känner för att lägga ut bilder, låt mig då göra det.
Jag har inte bett er att läsa min blogg. Så ni som stör er på sånt här kan bara tagga vidare.)

Jag mår illa av det här.
Nu lämnar jag det förflutna bakom mig. Nu ska jag bara se framåt..
Jag har ett liv, ett liv som jag inte ska slösa bort på sånt här skit..

Jag har allt jag behöver. Jag har min pojkvän.
Honom och mina vänner.
Det är det ända jag behöver.
Varför ska jag slösa mitt liv på att göra sånt här?
Nu räcker det jag tänker inte låta mig besegras av någon. Jag tänker kämpa för min egna hälsa..
Jag tänker inte göra mig själv illa mer. Jag är värd något så fruktansvärt mycket bättre än det här.
Jag är stark.
Jag är inte värd det här, jag tänker inte låta mig sjunka lägre.
Jag tänker ta tag i mitt liv, leva dag för dag.. Jag vet vad som väntar mig.
Ett liv fan så mycket bättre än det jag lever idag. Jag tänker försöka se positivt på allt, jag kan vara den glada flickan om jag vill!

JAG SKA FAN VISA ATT JAG KAN!








Det här är slut nu.

VAFAN, JAG BEHÖVER FÄRGA HÅRET SNART..



Snyft.. Aja, på måndag så ska jag fixa till mitt hår. LÄNGTA!


Örebro nästa helg!

Då ska jag antagligen träffa den här otroligt söta tjejen!
Isåfall skulle vi bara tagga runt på stan eller något, vette fan.


Sen ska jag ju träffa Jesper, ett som ni kanske förstod? Det är ju anledningen till VARFÖR jag åker..
Vet inte hur länge jag blir kvar, antingen en helg eller en vecka.. Återstår att se!
Mys blir det iallafall!


Nej ingenting kommer bli bättre.

helvetet har bara börjat.

fighten mellan mig och mig själv.
jag vill bara kräkas och gå och lägga mig.

Ångrar min värdelösa tatuering.

Never Give Up?

Så jävla värdelös.
Redan gett upp, kommer ge upp på allt.
Fan ska man leva ett liv som detta?

Herre min skapare!

Hittade en av mina barndomsvänner på facebook igår, gissa om både hon och jag blev glada?
Shit.. minns när vi lekte tillsammans, varje dag i flera timmar.. och vi var ca 7-8 år gamla.
Sen flyttade både hon och jag.. och där bröts kontakten, men nu sitter vi och planerar att träffas.
Kul.se


Bilder från Zakynthos!


































Vill tillbaka.. 12 dagar av 14 så söp jag och alicia skallen i bitar.. xD haha.. alltså bästa resan ever!
Saknar det :(

När jag och Alicia träffas så blir det nya planer raskt!

Igår snackade vi ihop oss om Zakythnos från i år.. haha och så åkte vi förbi min morsas jobb och så skulle vi dra och käka.
Vid bussen så både hon och jag lite paffa, vi såg Jakob gå förbi oss.. och vi bara dog utav skratt, ringde upp honom och sa att han hade snygga bruna byxor på sig, dock så blev han lite butter och sa att det var ett par röda. HAHA.. fan vad kul.

Sen när vi satt och käkade så satt vi och snackade ihop oss.
Blir så jävla bajstaggad på allt!

Fan vad jag älskar min bästa vän, vi är helt galna ihop, taggar galet!

Älskar dig!


Jag önskar att jag kunde kontrollera mig.

Förlåt mig.

Jag ville bara ha det som alla andra, jag ville bara ha en bra uppväxt.. som alla andra.
Jag ville bara ha ett hem att leva i tillsammans med mamma och pappa. Leva ett normalt liv som vilket annat barn somhelst.
Jag är avensjuk ja, jag är avensjuk på folk som har det bättre än jag själv.
Och jag har utvecklat något som jag inte kan få stopp på själv.

Jag har grova jävla aggresions problem i dagsläget, det har jag, det är inget som jag döljer. Det är sånt som jag har gått runt och burit på under 17 år.
Desto äldre man blir destomer förstår man om saker som hänt en tidigare. Och då spricker det för en tillslut. Jag är i en sitaution som den, och kan inte dra mig ur.


borderline-personlighetsstörning . Där har vi det.

Symtom

En person med egentlig depression eller bipolärt syndrom stannar ofta i samma humörläge i flera veckor, men hos en person med borderline-personlighetsstörning skiftar humöret betydligt snabbare. Intensiva utbrott av ilska kan snabbt avlösas av ångest eller depression inom loppet av en dag, ett par timmar eller till och med ett par minuter. Under dessa utbrott och humörsvängningar kan vissa personer skada sig själva, till exempel genom att skära sig, slå sönder saker, nyttja droger eller alkohol. Personen har kognitiva problem och en störd bild av det egna jaget. Detta leder till många hastiga, och kanske ej så övertänkta beslut om byte av karriär, jobb, sexualitet, vänskap och värderingar. Vissa personer med borderline kan också se sig själva som helt igenom värdelösa eller direkt onda. De kan ofta känna sig missförstådda eller illa behandlade. Känslor av att vara uttråkad, tom inombords och utan uppfattning om vem man egentligen är, är också vanliga. Sådana symtom är som mest påträngande när personen känner sig isolerad, ensam eller utan stöd i det sociala livet. Detta kan resultera i en nästan desperat jakt på att slippa vara ensam. Ironiskt nog är det denna aggressiva "klängighet" vid andra som utlöser de konflikter som får omgivningen att lämna personen. Dock är detta endast en generalisering, då andra personer med borderline istället kan välja att dra sig undan.

Personer med borderline har ofta ett mönster av instabila sociala relationer. Medan de kan utveckla intensiva - men stormiga - förhållanden, är deras attityd till familj, vänner och partner ofta instabila. Synen på andra kan växla snabbt mellan absolut idealisering och total nedvärdering. På så sätt kan ett intensivt förhållande, med stor tillit, snabbt uppstå. Men när separation hotar, inbillad eller verklig, kan förtroendet mycket snabbt övergå i ilska eller ett totalt avsägande av relationen. Detta kan förvåna den person som drabbas, eftersom de ofta har svårt att förstå vad personen upplever som ett hot om separering. Denna rädsla för att bli övergiven kan ha att göra med personens svårighet att knyta känslomässiga band med närstående, något som särskilt visar sig då den viktiga personen inte är direkt fysiskt närvarande. Frånvaron av denna närhet skapar en känsla av tomhet, och att vara värdelös. Om personen känner sig övergiven eller sviken kan risk för självmordsförsök eller annat självdestruktivt beteende inträda.

En patient med borderline-störning uppvisar ofta ett impulsivt beteende när det gäller pengar, mat och sex. Borderline-störning uppträder ofta tillsammans med andra psykiatriska problem, särskilt Bipolära sjukdomar depression, ADHD, ångestsjukdomar, fobier, missbruk, ätstörningar och andra personlighetsstögrningar.

SÅ PERFEKT BESKRIVNING PÅ HUR ALLT FÖR MIG ÄR.


Del 2.

Nathalie har under utredningstiden inte velat eller kunnat reflektera kring hur det varit att växa upp med mamma och pappa under de periodvis tuffa levnadsförhållanden som ändå rådde.
Inte heller mamma och pappa har kunnat beskriva om eller hur Nathalie påverkats av pappas dåliga mående, hans alkoholmissbruk, familjens ständiga uppbrott pga, dålig ekonomi, mammas arbetstider, broderns bortgång, ryktesspridningen, familjens slutenhet osv. Det går ändå att dra slutsatsen att Nathalie påverkats negativt av miljön hemma och att hennes livsutveckling blivit störd. Att inte ha någon bostad eller att flytta runt som inneboende hos andra påverkar barns grundtrygghet, mående och utveckling. Även en förälders alkoholmissbruk påverkar ett barns utveckling allvarligt.

Nathalie har försökt att hantera rädsla och oro inför dessa situationer efter bästa förmåga, men har reagerat med egen orkelöshet, skolk etc, vilet visar på hur hennes egen utveckling och hälsa äventyras i svåra situationer.


Utredningsteamet gav sin bild av Nathalie.
Hon är vanligvis en glad, positiv och trevlig flicka. Nathalie uppvisar varierande beteenden inför olika personal. Viss personal har bara sett den glada, rara och trevliga Nathalie. Annan personal har fått ta emot fula kommentarer där hon är riktigt otrevlig. Nathalie vet vad som är rätt och inordnar sig vanligtvis efter det. Ibland kan hon dock bete sig öppet vidrigt, och mer eller mindre skälla ut folk för ingenting. Nathalie väljer bort konflikter och andra saker i huset, som hon inte vill eller törs vara med på, genom att gå in på sitt rum. Dock har hon varit med på exempel mobbning och stölder från andra flickors rum.
Nathalie har varit med och bildat allians med några tjejer på utredningsenheten för att få en annan flicka att flytta därifrån. Planen var att gå in på hennes rum och stjäla kläder och smink. De beslutade gemensamt hur de skulle gå till väga för att få bort personalen från korridoren och uppehålla den utsatta flickan för att sedan gå in på hennes rum. Nathalie erkände senare att hon hade varit inne på rummet och stulit samt eldat upp den utsatta tjejens kläder.
Föräldrar, Nathalie ich socialsekreterare kände igen bilden av Nathalie, dock hade de inte vissa sätt Nathalies otrevliga utbrott. Nathalie har dock visat denna attityd gentemot vänner och pojkvän.

Fortsättningsvis benämns att Nathalie behöver struktur och lugn i sin hemmamiljö för att kunna hålla kvar sin stabilitet. När otrygga förhållanden föreligger blir det oehört allvarsamt för Nathalies mående. Exempel på otrygga förhållanden föreligger är de tider då familjen inte har haft någon permanent bostad, blivit vräkta samt då pappa missbrukat alkohol. Hon klarar då inte av sin skolgång och har gett sig in i destruktiva beteenden. Detta kan fortskrida om inte familjens ekonomi, bostad och framförallt pappas psykiska mående blir stabilt.

Fin du är, söt näsa.

HAHAHAHAHAHAHAH, jag viker mig i skratt.. Wtf? D: ;D

Derby ikväll..

DJURGÅRDEN. ♥

Såg Jeward igår!







Det var ett jävla liv där!

Fina!






När man tror att allt ska bli bra och lösa sig.

Inte menat att man ska vara lycklig.

Kroppen är nu full med rädsla, ångest och panik.
Är out of my mind.
Jag orkar inte.
Jag lär falla tillbaka i gamla spår. När är det min tur att vara lycklig?

Fan.. jag har inte bett om det här.

Jag älskar min pojkvän.

Jag är så obeskrivligt lycklig!

Något vi pratade om igår och en sak han nyss sms:ade mig fick mig att inse hur.. underbart gärna jag vill spendera mitt liv med honom!
Allt känns bara äkta, det känns bra när jag tänker på allt. Det känns så himla bra!

Jag älskar dig!



blabla..


Vadå plugga...




En liten bakåt titt.

En BILD FRÅN 2010.. MAJ/JUNI.. någon gång där, ser ni hur blek jag var? ^^


Jag började dricka mängder med alkohol.. flera helger på rad och några dagar i veckan..


Världens bråk hemma, flyttade iväg med mamma.. under några dagar dock bara. Bodde med en äcklig arab.




Tråkigt på lektionen på min gamla skola, JP. Hatade alla lärare och ogillade dem mesta i min klass.


Åt massa onyttigt och vände en dag, då åt jag nästan bara grönsaker..



Fick en finfin tröja utav pappa, Jag och alicia ska till Amsterdam någongång.. fett nice!



Fick naglarna fixade några dagar innan min födelsedag.. Haha när jag vaknade upp hade jag kanske 6 naglar kvar av 10.


blev kär, festade ännu mer och lite blablabla.. Nä nu pallar jag inte mer.
BRA AVSLUT.
ciao

HAHAHAHAHA HERREGUD......

JAG ORKAAAR NTE

Herregud jag har inget liv.. kom & rädda mig..

Godmorgon.. ingen skola idag, ingen skola imorgon.. Hamnar efter som bara den.. men får väl plugga lite ikväll..
Just nu gör jag ingenting alls.. Spelar musik, funderar på mitt liv lite.

Måste ju iallafall uppdatera mig lite, kan ju behövas ellerhur?

Kör några inlägg på rad nu, need's it!

Godmorgon!

Vaknade upp runt sex tiden.. hinner inte blogga något egentligen.. Men sitter här och borstar håret och ska snart springa i skorna och åka iväg.
Ska förklara mer om helgen sen, sålänge får ni ha det toppen .. för nu ska jag till skolan >_<

JÄVLA KUK MENSVÄRK!

Jag gav två hopplösa timmar och hoppades på att lyckas somna. Vaknade av smärtan, mår så fruktansvärt dåligt.. Mår illa, allt känns äckligt, gråter av smärta, jag hatar det här mest av allt.
Har mensvärk så det bara sjunger om det när tabletterna avtar, men förut låg jag helt orörlig i 2 dygn och kved av smärta. Kräktes och har varit nära på att svimma flera gånger och vid varje sammandragning skrek jag högt. Kändes typ som att jag behövde genomgå en förlossning en gång i månaden (minus att behöva krysta ut en jävla vattenmelon).

FUCK MY LIFE RIGHT NOW!
Vill bara sova men lägger jag mig ner så kräks jag.
Med tiden så har värkarna blivit outhärdliga, jag dör, kan inte riktigt sitta still.
Och jag önska att Jesper var vaken så jag hade någon att prata med.

Nä fyfan.. vet inte vad jag ska ta mig till, jag vill bara spy.. fuck this.


Skrillex LIVE den 21 november!

Det är jag jawa och Kimberly som ska dit, och innan vi drar dit så ska vi föra sönder :))

En riktig chey grey! :))

Fina grejer!



Det här är den godaste alkoholen som finns. Så sjukt jävla gott! :)

Death metal på morgonen.

Bra val, vet inte ens vad jag gör uppe nu. Vaknade av att mina föräldrar hade världens bråk för någon timme sen. Hörde inte vad det handlade om menmen.
När jag gick upp efter pappa åkt iväg så var inte mamma heller hemma.
Så nu sitter jag här.

Blir glad av era kommentarer!

Jag har varken världens bästa blogg eller någonting alls, men tack för era söta komplimanger..
Kul att det är bloggläsare mellan 97:or till folk i min mammas ålder som läser. x)
Det är kul att vissa lägger till min Msn och addar en på facebook ^^ Lite roligt faktiskt.



Puss på er alla fina söta saker därute!

Lite bra musik.






Jag är en duktig chey, som lagar min egna mat.

Hej på er sötnosar!
Här står jag ute i köket.. eller ja rättare sagt jag sitter på balkongen, har precis käkat mat.. som jag gjort själv.
Jag älskar min egna mat har jag just listat ut.
 
Aja, tänkte be om ursäkt för dålig uppdatering. Jag har inte haft den bästa tiden i mitt liv haha.. Saknar mina klasskompisar faktiskt, ska till skolan på tisdag igen. 
 
Jag är supderduper trött och funderar på att lägga mig snart.. eller något. Vet inte vad jag ska göra annars.
pUSSan.

Ovärt att vakna halv nio..

Solfitta dö. Så känner jag förtillfället.

Sitter här med halsduk och skakar tänder. Sov med öppet fönster... märkte jag nu..
ÅH VAD OVÄRT.

Pratade lite med Jakob igår i telefon, det var ganska trevlans.. vi har inte träffats sen April skulle jag tro, så vi skulle försöka träffas snart igen. Det är iallafall värt.

Fuu.. mår fruktansvärt illa känner jag.. Vill äta men gör jag det lär jag spy, hahahaha!
Jag drack en öl för mycket.


Men idag ska jag träffa min bästavän och vi ska äta ute på stan, åhåå vad mysigt, saknat henne! Vi har mycket att ta igen.

Jag har konstig musiksmak ibland..

Men det är verkligen så att jag vill se Kraftwerk live!
Gick in på Songkick och sökte på dem, och dem har två konserter på G.. I Tyskland..........
'Alltså jag älskar det här bandet.. WOOHUU, Jag vet dock att dem är tråkiga att se live.. men musiken dem spelar är helt awesome..

Lyssna här bara! :)



Jag får fontänorgasm.. Alltså... Åhhh ... JAG VILL SE DEM SÅ JÄVLA GROVT!
Ge mig en flygbiljett till Tyskland någon..

Det här med att jag ska vakna så förbannat tidigt...

Jag somnade runt två igår och vaknade fyra av att mamma kom in och letade efter nyckeln.
Sen vaknade jag halv sju, och sju gick jag upp.

Blir så irreterad, jag menar det finns ju absolut ingenting att göra såhär tidigt...


En bild från vintras.

Helgens planer!

Fredag - Ingen skola.. Sen ska jag vara med Jawa och Joen I belive!
Lördag- Träffa min underbara Alicia, käka och sen efter det träffa Freja och dra på lokalfest med Malcolm &la company!
Söndag- Träffa Sonkan tror jag.. annars bara ta det lugnt!



Tar bort IP:ET

Men jävlas inte nästa gång, du jävlas inte med rätt person..
Tycker bara det är fegt att skriva sånt, speciellt när du själv erkänner att du inte ens har en blekaste aning om vem jag är..


Jag och det där med förhållanden..

Förut var jag den lugna tjejen som höll sig undan från bråk, aldrig tog åt mig, jag gjorde allt för att vara den perfekta.
Under alla gånger har jag blivit utnyttjad eller så har jag blivit bedragen.
Jag har rättare sagt aldrig haft turen på min sida.
 
Med tiden så har jag blivit förändrad som person vill säga, mer aggresiv och elak av mig. Jag är full av ilska som jag bär runt på varje dag. Jag skulle helt enkelt kunna döda en fullvuxen människa med all den ilska jag har i mig.
 
Idag var nog den värsta dagen i mitt liv, jag har aldrig varit så arg någonsin och det kom ut på min pojkvän pågrund av hans kompis.
Det var så illa att pappa kom in med en cola och frågade om allt var som det skulle efter jag hade lagt på. Jag förklarade mig lite snabbt och han stängde snabbt dörren.
Direkt efter det ringde Sonkan som också hörde att jag lät förbannad, efter att ha lugnat ner mig nu så känns det mer lugnt.
Men jag förstår inte på mig själv, jag förstår inte varför jag är som jag är.
Var är den flickan jag var för tre år sen?
 
Gud.. jag behöver hjälp, jag förändras så negativt.. Jag är rädd för mig själv. Jag är så rädd för mig själv..
 
 
 

Lol.. jespers bakrund på hans data.

..

RSS 2.0