Företags mingel

Hörs imorgon :)

Fortfarande vaken!

Jag kan fortfarande inte sova, fyllan har avtagit. Bara lite skakis ni vet? Känner mig konstig, haha!
Ska iallafall hålla mig vaken nu istället.
 
Sakna sommaren. :D
 

Godnatt från en glad Nathalie :)

Har haft toppen kul verkligen, träffat underbara vänner, druckit lite och varit översocial. Jätte trevligt!

Wow, inte vart såhär glad på länge. Känns så underbart att få träffa fina vänner, allt dåligt kopplas bort, mår bra och allt är super positiv. Det är ju det jag lever för, mina vänner är det bästa jag vet. Ni gör mig till den jag vill vara verkligen!
 
Niklas steven och rhett! :D
 
ahahahah! :D 
 
 
Sen kom även fina sandra, vi snackade runt med vissa typer fick gratis vin osv. :D Träffade även på en snubbe från festen, ruskigt roligt ^^
Får se, jag sandra och rhett blev bjudna dit på fest under lördag! :D  En halloween fest IGEN!
 
Imorgon slipper jag mötet med psykoterapueten, lika bra det, mår så bra just nu. 
Vet inte varför, dessa fina människor gjorde min dag antar jag. <3
 
Nästa helg kör vi igen, inte denna men nästa! Wuup! :D

GODMORGON :'D

Funderar på att lösenordsskydda min blogg så vissa fittor inte kan läsa den. Helt seriöst, DÖ och sluta läs, fett tröga.
 
Fuck that shit, :D 
Ska hoppa i duschen och fixa mig snygg, äta och vänta :)
 
well, hörs sen :D
 

Inlägg med mycket hat och klagande.

Jag är trött på en viss slampa som verkligen på något sätt tror att hon är något. <-- .
 
Jag är på ruskigt dåligt humör, minsta lilla kan få mig att explodera yttligare igen. 
 
Trött sur grinig ledsen. Jävligt blandat. Mitt liv är som en berg och dalbana, skulle kunna hugga någon. Känns som det iallafall.
 
 
Annars?
Jag ska träffa Steven imorgon. Han är verkligen bäst, den ända jag verkligen kan prata med om allt. Jag behöver tömma mig på skit. Exakt vad jag ska göra. Min bästa killkompis helt solklart. Nu vill jag inte bråka men helt ärligt.. yttligare igen, jag bryr mig verkligen inte ett piss om att hans flickvän läser detta, stör sig på detta och får grova humörsvängningar helt utan anledning. Det är min vän och kommer alltid att vara så vad som än händer. Synd om hon inte förstått det ännu. PUNKT SLUT.
 
Right now
Sitter och är social med Rhett, snackar om alla möjliga random grejer, rätt underhållande ändå. Blir lugn av att fokusera på annat. Är så uppspelt hela tiden, arg m.m.
 
Ska iallafall läsa igenom mina behandlingpapper, har en massa hemuppgifter tills på torsdag nästa vecka.
 
Hoppas ni har det bättre än jag just nu!
 
 
Sånt här gör mig glad.
Kolla på bilder med fina vänner. Det får mig att le. Yey.
 

Jag kommer ha en toppen dag idag!

MEN jag vet en viss person som kommer få det hett om öronen idag. 
Jag ler, NJUTER.
 
rätt åt dig.
 

Lite bilder från igår!

Den bild jag blev taggad i på facebook var inte lite ful, haha. Så den åker inte upp!
 
 
 
Hmm? haha!
 
 
 
 
 

Hiss och två dissar.

HISS:
Jag älskar hösten konstigt nog, känner hur mysigt det är.. Typ sitta ute på något ställe och fika, alla fina färger på träden och lukten av höst. Aldrig gillat hösten annars men just nu så blir det mer eller mindre tummen upp!
 
 
 
DISS: Jag stör mig på omogna människor.. Barnsliga är nog rätt ord.
Såna där människor som säger en sak och menar en helt annan.
Helt galet att dem flesta FORTFARANDE ligger på dagismentalitet? Lite ironiskt faktiskt. Tur att man själv inte ens betedde sig på detta konstiga vis för ca 2-3 år sen, kände mig ganska vuxen redan då. Synd att vissa inte kan visa det.
 
Hatar även folk som ska läsa min blogg, följa det jag gör och ogilla mig. störa sig på saker jag skriver ut.Tro att jag inte förstår det? Så jävla efterblivet.
SLUTA LÄS OM DET SKA STÖRA DIG SÅ MYCKET.
 
Jävla mespropp
 
 
 

Hemma nu!

Var kul igår. Men nu är jag inte liiiite trött, eller.. seg kanske jag ska säga.
 
Uppdaterar när jag orkar! :)

Stressad tjej!

Sitter och sminkar mig lite snabbt, har inte sytt i alla clips i mina trensar.. Stressar ihjäl mig själv mer eller mindre.
 
Ska möta Alicia i Slussen 17:30 för att sedan dra oss mot Jawa, fixa till det sista där och tagga Halloween fest! Lär bli jätte kul, taggad!
 

Hmm.. annars? Nja. Ingenting. Bara stressad, får fixa mig klart hos Jawa. Blir bäst så. 
Tänkte iallafall hoppa på samma buss som Alicia tar så jag är där i tid.. annars lär jag bli sen och det är det sista som behövs just nu!
 
Men kanske uppdaterar mig lite sen. Puss på er allesammans!
 
'

Godmorgon..

GÄSP. GÄSP. GÄSP
 
Somnade vid sex tiden, blir väckt nio. Nu måste jag damsuga, jag vill inte. Bara sova. Men det får göras sen!
Nu ska jag upp och städa.
 
TJENA!
 
Btw.. Någon mer än jag som är GALEN I Hay Day? Helt tokigt.. haha!
 

Överdrift till glädje!

Tänkte bara skriva lite, jo jag lever. Jag är bara lite off till och från, lathet, inte orka ladda upp bilder, undervika att vara allt för nere i bloggen.
 
Jag gick ju på mötet iförrgår, vi var då 8 stycken sammanlagt, jag var den yngsta och det var ålder mellan 18- 43. 
Det var skönt, det var folk som jag. Detta möte var mer eller mindre bara ett lära känna möte.
Jag hoppas verkligen det här är vad jag behöver.
 
Så vad har hänt dessa dagar?
 
Jag har haft mina humörsvängningar, mina tankar, även plågat mig genom att kräkas. Bråken är nog värst, känslorna, ångesten, ilskan, mina utbrott. Ibland vet jag inte hur jag ska överleva riktigt, men jag gör det. För jag sitter ju här just nu med toppen humör, ellerhur?
 
Idag var jag ute i stan en sväng, stötte även på Jakob på bussen, rätt ironiskt. Jag köpte djävulskitt och löshår inför halloween festen imorgon, eller.. haha man kanske ska säga idag?
Fastnade tyvärr på krogen, det blev några öl och cider. Och fyllemat.
 
Annars?
Just nu sitter jag och chattar med Rhett, lite med Mathias och med något jävla retard på facebook som jag anser vara skadad på riktigt. (No one cares.)
 
Jag borde verkligen sova, jag måste dammsuga och göra massa jobbiga saker idag.. Och jag sover inte ens.
Värt, smart tjej man är. Lär inte behöva klä ut mig imorgon, jag lär vara blek som ett as sen iallafall. haha!
 
Det här var förresten min Outfit på kryssningen. Om någon bryr sig. 
Btw. Jag är svarthårig. Impuls grej. Men ska bli blond till sommaren igen, men då fixas det hos en frisör. 
Weyho.
 

Första DBT mötet imorgon.

Så ja.. nervös

Taxi mot TC.

Ska åka till Örebro nu, 
Var tvungen att åka till forum, stressad som fan.. eftersom min plattång gick sönder. 
Fett segt :(
 
Menmen, ska ha det riiiktigt nice nu!
 
Puuss på er!

Godnatt!

Jag sitter och pratar med Jesper över skype och försöker bli trött, ska på möte imorgon bitti så det känns ju laagom bra att jag fortfarande är vaken.
 
Menmen är man dum som jag så är man!
Säger iallafall godnatt nu. 
 
Puss på er.
 

Borderline.

Att leva nära någon som har borderline är sällan enkelt.

Borderlinepatienter är extremt känsliga och sårbara känslomässigt. Det krävs inte mycket för att få dem ur balans och det kan vara svårt för omgivningen att förstå vad som utlöser deras känslomässiga reaktioner. Just på grund av deras emotionella sårbarhet i kombination med den starka impulsiviteten leder ofta till självskadebeteende eller till och med självmordsförsök. Separationer är ofta smärtsamma för människor med borderline. De upplevs ofta som en avgrundsdjup förtvivlan och en känsla av total övergivenhet och tomhet.


De svänger ofta i humöret. Deras känslor är väldigt intensiva, de triggas lätt av omgivningen. De är ofta impulsiva, intensiva och emotionellt instabila. De tenderar att se allting som svart eller vitt och har ofta en negativ inre bild av sig själva. Omgivningen kan påverkas starkt av patienten eftersom deras svårighet ofta ligger i att de är väldigt impulsiva och emotionellt instabila. Deras inre självbild handlar ofta om att de känner sig värdelösa eller omöjliga att älska. Detta gör att relationer med andra människor ofta är stormiga, intensiva och kaotiska.

Patienter med borderline har en mycket hög samsjuklighet av andra psykiatriska sjukdomar. Till de vanligaste hör depression, ångestsjukdomar, ätstörningar och missbruk. Samsjuklighet och självmordsförsök är de vanligaste anledningarna till att människor med borderline söker sig till den slutna psykiatriska vården. Förekomsten av en samtidig personlighetsstörning med en psykiatrisk syndromdiagnos, t.ex. depression, innebär speciella komplikationer i behandlingen av depressionen. Symtomen kommuniceras ofta på ett annorlunda sätt, och patienter med personlighetsstörningar svarar ofta sämre på insatt behandling. Specifika personlighetsdrag kan ”skymma” att patienten också har ett annat psykiatriskt syndrom. Borderlinepatientens irritabilitet, instabilitet och humörsvängningar kan ibland förstärkas vid depressions- och ångesttillstånd och bedömaren kan lätt förbise depressionen, medan personlighetsstörningen framträder desto tydligare.


Borderlinepatienter beskriver ofta att de har svårt att uttrycka hur de känner och att få andra att förstå. De kan vara djupt deprimerade och ha självmordstankar, men ändå påvisa ett neutralt yttre. Svårigheten att kommunicera med omvärlden kan ibland utlösa självskadebeteende och självmordstankar hos patienten.
Få din vän att söka ordentlig hjälp, en person som lider av borderline behöver
Bra terapi De terapiformer som anses mest framgångsrika är DBT vid tyngre problematik också bör en psykolog kopplas in med erfarenhet av borderline.

Att leva nära någon med bordeline handlar om att lära sig acceptera motsägelser: Att försöka landa i att en egentligen rationell person kan bete sig ytterst irrationellt, åtminstone i vissa avseenden. Personen som lider av borderline är som alla andra utrustad med fri vilja, men saknar förmåga att i alla situationer ta ansvar för sitt beteende. Det innebär att vi ibland kan vara svårt att fälla moraliska omdömen, där det normalt vore lämpligt. Det innebär inte att jag tycker att man inte skall säga till personer med BPS.

När de uppslukas av sina negativa känslor är det möjligt att man inte ens vill må bra utan de straffar sig själv genom att bete sig som om de inte förtjänar att må bra.

Det är svårt för personer som lider av borderline men det är också svårt att som anhörig bära rollen som närstående.

Det första du behöver göra är att lära dig mer om sjukdomen.


Lite bilder från kryssningen!

Hade hur kul som helst! Hur mycket alkohol som helst blev det och mycket dansande. :D Underbara människor.
Så nu kommer lite bilder upp!
 
Men självklart så förstördes min mobil. Yttligare igen. Wellwell.
 
 
The birthday girl! Snyggaste 19 åringen nåågonsin!
 
 
 
 
 
 
 

.

Vill du ta livet dig själv?
Föreställ dig detta.
Du kommer hem från skolan en dag. Du har haft ännu en hemsk dag. Du är redo att bara ge upp. Så du går till ditt rum, stäng dörren och tar fram det självmordsbrevet du har skrivit och skrivit om och om och om igen. Du tar ut de berättar för din mamma. Din mamma går till ditt rum för att väcka dig. Hon märker att något är konstigt. Hon griper tag i papperet i handen och läser det. Snyftande, försöker hon att väcka dig. Hon skriker ditt namn. Din pappa går till ditt rum. Han ser på din mamma, gråtandes, håller hon brevet intill sitt bröst. Det slår honom, vad som händer, och han skriker. Han skriker och kastar något på väggen. Och sedan faller han på knä, han börjar gråta. Din mamma kryper över till honom, och de sitter där och håller om varandra och gråter. Nästa dag i skolan, finns det ett meddelande. Rektorn berättar för alla om ditt självmord. Det tar några sekunder för det att sjunka in, och när det gör det, blir alla tysta. Alla skyller på sig själva. Dina lärare tror att de var för hård mot dig. De genomsnittliga populära rakblad och skär för den allra sista gången. Du tar flaskan med piller och tar dem alla. Du stänger dina ögon för allra sista gången. Några timmar senare, slår din lillebror på din dörr för att komma och berätta att middagen är redo. Du svarar inte, så han går in Allt han ser är att du ligger på din säng, så han tror att du sover. Han tjejerna, de tänker på alla de saker som de har sagt till dig. Pojken som brukade reta dig och kalla dig namn, kan han inte låta bli att hata sig själv för att han aldrig berätta hur vacker du är. Din ex pojkvän, den som du sa allt till, som gjorde slut med dig .. Han kan inte hantera det. Han bryter ner och börjar gråta, och springer ut ur skolan. Dina vänner? De snyftande också, undrar hur de aldrig kunde se att något var fel, och önskar att de kunde ha hjälpt dig innan det var för sent. Och din bästa vän? Hon är i chock. Hon kan inte tro det. Hon visste vad du gick igenom, men hon trodde aldrig att det skulle gå så illa ... Illa nog för dig att avsluta det. Hon kan inte gråta, hon kan inte känna någonting. Hon ställer sig upp, går ut ur klassrummet, och bara sjunker till golvet. Skakar och skriker, men inga tårar kommer ut. Det är några dagar senare, på din begravning. Hela staden kom. Alla visste att du var tjejen med den ljusa leende och fin personlighet. Den som alltid var där för dem. Massor av folk prata om alla de goda minnen de hade med dig, det var en hel del. Alla gråter, din lillebror fattar fortfarande inte att du dödade dig själv, han är för ung. Dina föräldrar sa bara att du dog. Det gör ont i honom en hel del. Du var hans storasyster, du ska alltid vara där för honom. Din bästa vän, hon försöker att vara stark hela tjänsten, men så fort de börjar sänka din kista till marken, förlorar hon det. Hon gråter och gråter och slutar inte på dagar. Det är två år senare. Dina lärare sluta på sitt jobb. De kaxiga tjejerna har ätstörningar nu. Pojken som brukade reta dig skär sig själv. Ditt ex pojkvän vet inte hur man älskar längre och bara leker runt med tjejer. Dina vänner går alla in i depression. Din bästa vän? Hon försökte ta livet av sig. Hon lyckades inte som du gjorde, men hon försökte ... din bror? Han fann till slut ut sanningen om din död. Han skadar sig själv , ropar på hjälp på natten, han gör precis vad du gjorde åren fram tills ditt självmord. Dina föräldrar? Deras äktenskap föll samman. Din pappa blev en arbetsnarkoman att distrahera sig från din död. Din mamma fick diagnosen depression och bara ligger i sängen hela dagen. Människor bryr sig. Du kanske inte tror det, men det gör de. Dina val påverkar inte bara dig. De har effekter på alla. Avsluta inte ditt liv, du har så mycket att leva för.

Tallink silja

Firar Sandrà och fötillfället så sitter jag och Steven  på 10 våningen och dricker cider, lär bli en nice kväll!! :D

Din lilla fitta.

DIN JÄVLA FETA FITTA. 
 
 
 

Deprimerad tjej.

Jag hade kul tills jag kom hem. 
Har en sönder skuren arm, jag höll mig alltså inte skadefri. 
Känner ingen ånger.
 
Kastade runt saker, blev störig, elak, hotfull.
Skrek.
 
Inte nog med det så ligger jag i stoooooora skulder vilket gör att jag blir ännu mer ledsen och arg, då menar jag alltså carema. Dem är inte kloka.
Kukskaft hela högen.
._____________________.
 
 
Fyfan.. Orka med det här.. 
Vill bara komma bort från allt, därför ska jag och steven ringa Silja Line idag och försöka fixa någon plats till mig. Åker förhoppningsvis med alla underbara människor på kryssningen!
 
 
 
Håller tummarna, vill bort härifrån.
 
 

Fyfan vad jag älskar livet, gladaste tjejen som finns!

Ska ut med Steven idag, öl ni vet!
HEL COOL, alltså, jag behöver träffa min vän och prata ut!
 
Åh gladgladglad!
 
GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD.
 
Bjuder på en bild från i somras.
Detta mina bästa pojkar! (Uppfatta inte fel, väldigt bra vänner.) 
finis Joen fullis jag och steven. :)
 

Ny tatto.

Jag och min bästavän har gjort en vänskapstatuering.
Vi gick till ett bra ställe där Alica tatteurat sig tidigare. Och ja, vår tatto är våran grej. Bara vi som förstår oss på det osv.
 
Sen efter vi fixat det åkte vi hem till mig, hade myskväll bara! Ytterst trevligt.
Åh, jag älskar dig bästavän!
 
 
 
Visst blev dem inte lite fiffiga? :D

Lite av min humor innan läggdags.

Börjar bli dåsig, var inte alls länge sen jag tog pillret men ändå skriver jag lite fel till och från. Börjar bli trött.
Borde verkligen lägga mig innan det slår över till att jag blir pigg istället.
 
Men först lite bilder ^^ 
 
 
 
Ska jag lätt köpa till mitt framtida barn!
 
haha stämmer verkligen.
''
 
HAHA.
 
 
Godnatt.

Jag blev just kallad fjortis av någon anonymt i kommentarsfältet.

Haha fyfan vad jag inte kunde låta bli att skratta.
 
Orkar inte haha!

Mina fina hårfärger genom tiden.

2007:
Blondlugg och mellanbrunt underhår.
 
2008 haha. Brunhårig.
 
2008. Svarthårig.
 
 
Helblond 2012
 
2012:
 
2012
 
 
 
Nuvarande.
 
haha älskar att experimentera med mitt hår. 
 

Helgens planer:

Jag har haft det jätte jobbigt, speciellt igår och förrgår. Hade ångest som aldrig förr, mitt humör svängde hela tiden. Blev destruktiv och arg. Det la sig vid sex imorse, så hela natten gick ut på att vara arg och ledsen.
Ändå lyckades jag hålla mig skadefri, starkt nog
 
Idag ska jag ta propavan vid elva så jag kan sova och vakna i tid imorgon. Hoppas på en bra dag i övrigt, jag orkar inte vara nedstämd idag, så jag ska hålla mig sysselsatt, har massa tvätt som måste fixas, måste springa till grovsoporna, hämta ut pengar osv. 
 
Imorgon ska jag åka och möta upp Alicia efter hon slutat skolan, sen får vi väl se vad vi gör! 
Sen ska jag eventuellt träffa matte något i helgen också, men vi får väl se vi skulle höras lite imorgon. :)
 
Mja.. låter iallafall bra än så länge om ni frågar mig! :)
 
 
 
 
 
 

Jag är sjukt glad.

Min bästavän sover här idag, vi hade riktigt kul igår.
Nu ligger hon dock och sover, känns hur bra som helst att få träffa henne igen, yey! :)

Tänkte bara säga att jag lever. Och att jag älskar Jesper riktigt mycket.
Och nu ska jag fortsätta sova.

Godnatt! <3

RSS 2.0