haha viktor!

Fuck haha kan inte sluta skratta! - måste ba lägga upp den här bilden!
KLOCKREN!

godnatt!

Ska inte sova än men ska stänga ner min tröga burk nu!
Så godnatt! ;)

gott&blandat!

Tsss skulle aldrig vilja träffa någon från nätet bara helt plötsligt sådär! Ni vet att man tänker lite mer än så ellerhur?
Åh aja vilken häärligt långtråkig natt, sitter på msn fast jag orkar inte chatta med någon alls håller på och rensar bort massa onödigt folk som inte ska vara med i min lista. Jag mår inte alls bra längre eftersom kärleken sturlar till så otroligt mycket nu den sista tiden!
Jag är på otroligt dåligt humör och jag orkar inte bråka mer, känner att jag har blivit rätt så mycket kontrollerande över min pojkvän men så blir det om man inte har förtroende för en person man älskar. Men jag tycker att det är bäst så som det är nu ( jag blir likt en boss). Han har lyssnat på vad jag har sagt han är inte singel och då ska det inte stå det på hans sidor heller. Imorgon ska jag träffa honom och jag vet att jag kommer falla ner på knä och säkert kommer tårarna spruta åt alla håll och kanter.
Men annat folk är så jävla advensjuka och elaka hela tiden! Inte alls glad för min skull och säger taskiga saker så alla er som inte är glad för våran skull kan ju suga på den här! 

Och ett sista inlägg till..

Min älskling..

Jag lovar från mitt hjärta du och jag fixar det här lätt ellerhur? - Jag vet att jag är dum i huvudet ibland men jag kan inte kontrollera mig själv när jag blir förbannad på dig. Ibland känns det som om du vill att jag ska bli arg eller ledsen!
Som när jag kollar på dina sidor där det står att du vill träffa tjejer och att du är singel, jag menar du måste ju tänka lite på hur jag reagerar när jag ser det? Jag tror inte att menar det du skriver men det tar mig hårt lixom. Här sitter jag och gör allt vad du vill och säger, medanst du gör helt motsatt!
Jag tycker inte om det jag ser alls för jag tar åt mig så otroligt mycket det har jag sagt till dig och kommer göra det länge till. Speciellt när jag testade dig du gjorde bort dig, lite grann iallafall.
Som jag har sagt nu allt hänger på mitt humör hur jag känner och vad jag vill.

Tanken som jag undrar är..

Hur ska vi göra för att undervika konflikter hela tiden?
Vad vill du och jag göra?


Själv vet du vad jag vill göra med dig..
Jag älskar dig jätte mycket jag kommer alltid göra det och det finns inte en jävel på den planeten som kan ändra på det! Du är mitt blod mitt hjärta du har kontrollen över mina känslor du styr hur jag mår. Du har kontroll över mig, det lovar jag! Du är den som kan göra mig ledsen glad lycklig ingen annan.
Jag tar dig före alla andra för det finns ingen annan jag vill ha!
Jag kommer aldrig låta vårat förhållande gå i tusen bitar, utan den är så värd att kämpa för hjärtat!
Alla våra drömmar, eller ja dom är inga drömmar utan det är framtiden. Jag kan aldrig sluta skratta och le när jag vet vad som kommer hända jag menar..
Att du och jag ska förlova oss bo tillsammans gifta oss skaffa barn gud vet vad!
Du är mitt solsken i mörkret babe!

Jag fixar det här nu kine!

Kommer aldrig lämna dig..


våran låt. Snart två år..
Grattis till oss <3

mer än godnatt..

orkar ja inte säga!


nu händer det..

han kommer komma till mig & han tror tydligen att jag snackar med jätte många killar & visar upp mig.
samtidigt som han säger att han ska börja snacka me tjejer, ( ni vet om vad) på nätet.
Orkar inte mer faktiskt.
:-@

danar.

fan vad det gör ont inuti, jag vill inte bråka mer!
men svartsjukan tar över.
snälla dan .. börja bete dig som en man. för det du gjorde var inte OK.
jag älskar dig så!
men när du sårar kommer olyckliga tårar.


det här är ingenting, men jag vill inte bråka mer! - det känns så onödigt.
i love u hunny bunny.
:(

Godmorgon!

hej och godmorgon!
ska sova en halvtimme till sen ska jag dusha och sminka mig så vi hörs om ca.. två timmar?


Måste färga utväxten snart.. (old pic)

Fyllekäk here i Come!

Hej nu är jag tillbaka igen är riktigt trött nu har precis städat klart rummet och det tog mig hela fem timmar!
Byta lakan, damsuga våttorka golven plocka upp skräp fixa garderoben och gud vet vad! Fan lovar hade ett rum värre än en kille haha!
Typiskt Nattieslife, jag är lat!
Jaja snart ska jag till Västberga och fyllekäka på donken och jag vet inte om jag orkar uppdatera mer idag men det lär ni ju märka!
Men imorgon blir det lite off med Uppdatering, ni vet varför!
Men kommer uppdatera innan jag drar !


Pusspuss!



finaste totte.

Alltså när man ser den här hunden smälter man! - Det finns ingen sötare hund än den här!
Aw - dom ska snart para den och då ska jag köpa en sån här! ;)



en gammal bild.

Jag hittade en gammal bild från ibörjan i sommaren som jag tog,
Jag tyckte den blev rätt bra vad tycker ni?

Godmorgon Sweden!

Hej och godmorgon hur är det med alla sötnosar idag då? =)
Här är allt lungt är fortfarande trött men är ensam hemma så himla skönt spela hög musik och chatta med kompisar. Jag tror det blir en sån där typisk hemma dag ni vet, dricka lite chockad kurra ihop sig i sängen med datan i högsta hugg! I LOVE IT.
Jag tror att min älskade kille kommer att springa förbi idag igen så då blir det myspys förhoppningsvis!
Sen blir det nog inte mycket mer idag utan bara att förbereda sig för imorgon har jag kanske sagt att jag har NÅLFOBI? Alltså jag har ju tagit percing själv i naveln och överläppen med en säkrethets nål men det blev infekterat så jag tog bort den. Men när någon ska göra något åt mig så får jag nästan panik och vill bara springa därifrån så vi får se hur det blir imorgon kommer hålla mig uppdaterad hela tiden iallafall!
Nu ska jag äta frukost vi hörs efter det!

Puss!'

slutar äta.

sorligt nog vill jag det eftersom jag väger för mycket enligt vad jag själv tycker. det är så sorligt att jag tycker det fast jag faktiskt väger normalt. pratade med sjuksköterskan och hon sa att det inte skulle vara hälsosamt om jag gick ner mer men helt ärligt vem bryr sig vill inte bli tjock uäk.
min kille ska börja gymma och jag ska sluta äta och börja träna, eller jo jag kanske äter men isåfall bara någon gurkbit eller något.
börjar efter helgen.


Ibland så frågar jag mig själv varför.

Varför just det känns såhär som jag känner mig nu.
Ledsen och elak på samma gång mot mig själv och mot dig. Jag älskar dig hela tiden och varje sekund. Men känner mig så jävla elak mot dig och jag vet inte varför. Först blir jag förbannad och min ilska spyr över dig och du får ta skiten, sen blir jag ledsen och du säger alltid det är okej. Sen blir ja ännu argare och säger saker som jag menar men ändå inte. Då får jag ångest och skäms mer än en hund. Du säger alltid att det är lungt, det har du sagt länge. Men ibland undrar jag hur länge du orkar..
Vet inte vad jag ska göra min spydiga attityd..
Vet inget mer än att .. jagälskardig.

Så otroligt Upptagen helg..!

Ja ni, så otroligt upptagen jag kommer att vara!
Nu imorgon ska jag till Skolan hem fixa mig åka till Vällinby + sova där?  Plus att  jag bad min pojkvän sova över samma dag! Lyckat?
men börjar känna mig förskyld, not good!
Men vi får se hur det blir.. Måste bli bra! . har ju mkt och göra!
 hehe !

världens sötaste nasse.

aw hittade en bild på sötaste Jasmine, du e verkligen söt gumman! :)



Vi syns på fredag ;)

Varför?

de här suger mest

hatar dig..

hataar dig!

PARTY!

Hörs när vi kommer hem! ;)

har jag förstört allt?

du svarar inte när jag ringer eller smsar, vi bråkade igår och jag var värst. du kanske sover vad vet jag, men mår så sämst av att du inte svarar. känner mig skit svag och ledsen men vet inte vad som kommer hända nu. jag vill inte veta! Mitt liv känns overkligt just nu..
Snyft, varför ska det vara så här för? Jag älskar dig, vet inte vad jag skulle göra utan dig vid min sida.. Kanske skulle ta mitt liv? - Jag vill inte förlora dig för en sån här sak, det var din kompis fel..
Och jag med, eftersom du inte visste att dom skulle göra så. Men jag sa aldrig till dig att du är en player för det är du inte. du är min pojkvän mitt liv mitt hjärta du är anledningen till varför jag andas. utan dig är jag ingenting.
Förlåt mig så mycket dla..
Jag är dum i huvudet! :/

Varför ens diskutera babe?

Det spelar ingen roll hur mycket vi diskuterar med varandra! Alla blir förbannade sura ledsna sårade någon gång i sitt liv. Ja jag vet jag var värst mot dig, för jag betedde mig som en bitch men klart jag blir förbannad när jag hör *tjejer* i telefonen skrika ditt namn.
Men helt plötsligt är det faktiskt din kill kompis som har spelat tjej,  här har man skrikit och sårat dig för ingenting. Skämms otroligt för det men ta lite tid och tänk, lovar dig också att inte bli såhär överdriven någonsin igen.
Känner mig iallafall på bättre humör efter att ha gormat och skrikit har hans kompis bett om ursäkt och det är lungt. Hade jag vetat att det varit ett skämt hade det varit OK, men nu visste jag inte det och tog illa upp, märkte inte att det faktiskt var en killröst kanske har Blonderat bort allt mitt IQ trotsallt?

han hade inget batteri kvar på mobilen heller och skulle ha sovit hos en kompis men han åkte hem. undra om han kommer göra det för att ringa och skälla ut mig? - Gosh vem vet? Vi får se!

Skolan!

Hey bloggen det var inte i går alltså !
Vad gör ni en sån här häärlig dag då? , jag sitter just nu i chillrumet i skolan och har rast i 40 minuter sen har vi NO och vi får tillbaka svaren på proven vi hade är skit nervös!
Jag bloggar mer sen!

Freja feldhoff,

Även fast vi inte känner varandra så jätte bra så trivs jag med dig verkligen. du är en person som jag litar på, vi kan sitta & snacka massa skit skratta och berätta gårdagens händelser. - Älskar såna som du!
Jag vet allt du vet , och du är stark som ens klarar dig! Kan ju inte skriva så mycket men du vet att jag finns här för dig ifall du behöver hjälp eller vill snacka! -( hatar honom som fan ) !!

Här har vi världens mysigaste tjej!


RSS 2.0