Godmorgon!

Hej och godmorgon!

Måste faktiskt säga att jag mår betydligt mycket bättre idag och igår så kom Jawa hit, sjukt kul att få träffa henne igen!
Vi var bara här i ca en timme innan vi taggade iväg till Vårberg och krökade med två av mina gamla kompisar. Vi spelade bra musik och körde *Jag har aldrig* med lite olika sprit sorter. Dock var det inte så att jag blev full, bara lite för stunden men sen så avtog det.
Det var trevligt faktiskt :)
När alla blev segfulla så drog vi på en skräckfilm, *Drag me to hell*, tror jag skrattade mig igenom filmen.. så jävla kul haha!!

Sen när vi skulle lägga oss så ville killarna att vi skulle sova i deras dubbelsäng, men jag och jawa kände inte för det så vi fick ta hans syrras rum och så fick vi som vi ville, sova tillsammans.. Jag och jawa! :)
Men killarna hade ju inga planer på att sova så dem jävlades med oss genom att springa rung och banka på fönstret eftersom dem visste att vi var rädda efter filmen. HAHA. :D

Men innan vi drog idag så sprang jag och jawa förbi donken och köpte cheesburgare innan jag var tvungen att springa till bussen.. Vilket jävla väder det har varit idag, höll på att rent av skita ner mig eftersom blixten slog ner några meter från oss haha!


Anyway
Pics från igår! :)

Edvin och Malcolm! :)



Lite av vår dricka!



See ya later :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0