Lite allt möjligt.

På onsdag så ska jag träffa en kvinna som heter Anneli och hon ska alltså hjälpa mig att komma igång med skrivandet, ska på rådgivningsmöten i stan och få hjälp på traven att komma igång med min bok på riktigt!
Dem flesta vet redan om att jag har pratat om det här under säkert två års tid och mitt sista problem är egentligen att skriva men har så fruktansvärt svårt att komma igång med saker.
Sen är ju inte direkt det här likt mig alls, att göra sådana saker när jag mer eller mindre är känd för att dricka och sånt.
"Nathalie göra en bok, whut?"
Om jag nu gör min bok klar så kommer den handla om mitt liv och min uppväxt mycket mer peronligt än vad jag skriver här. Sen vet jag inte om jag bara vill ha den för mig själv eller vad jag nu väljer att göra..
Men så ligger det till iallafall.
 
Imorgon är det fredag och jag är lite tveksam på vad jag ska göra..
Om jag skulle åka med min bästavän och hennes syster på kryssningen, ifall det nu blir av och jag får loss den summan pengar.
Eller om jag ska vara hemma..
Träffa Stenis och hans tjej.
Vill ju umgås med alla, speciellt med Alicia eftersom jag mår så förbannat bra när hon är runt mig, men vi får se vad som händer. 
 
Ska prata med mormor i veckan om Greklandsresan i sommar.. Ovanligt att man åker dit haha.
Men platsen är så obeskrivligt vacker, tankarna släpper, får umgås med den bästa människan jag vet, se henne tillsammans med sin fästman och njuta av värmen. 
Sen åker min flickvän med och eventuellt hennes polare och tanken av det gör mig super taggad, SOM ALLTID. 
Jag som klagar på mitt distans förhållande på 40 mil medans min bästavän har sin fästman på andra sidan jorden typ, helt otroligt att det har hållt.. Dem är förlovade och har varit tillsammans i över ett år än sålänge.
 
Sen ska jag verkligen ta tag i det där med att börja plugga på ett eller annat sätt, tänker inte gå syssellös yttligare ett år. 
 
Med andra ord så mår jag bra och har drömmar som förr eller senare kommer gå i uppfyllelse. 
Jag tycker om mitt liv trots de svårighet jag har. 
Jag tycker om att leva för att jag har kommit längre än någonsin och har det stödet jag behöver. 
 
NU mina vänner ska jag rensa kattlådan innan jag överskriver massa onödiga saker.. yum.
Ha det toppen sålänge. ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0